Azi e despre ea

         Am tot scris în ultimul timp despre diferite teme însă astăzi e despre ea. Nu pentru că e 14 Februarie și e ziua îndrăgostiților, nu pentru că ar fi o zi specială, ci pentru că e un moment bun pentru a face treaba asta. Deși sunt tânăr, am ajuns la vârsta și la experiența minimă necesară la care pot să scriu despre asta, pot sa scriu ce vor și ce primesc bărbații în ziua de astăzi.

         Cu toată digitalizarea asta, cu modul acesta rapid de a vedea alte lucruri am ajuns să ne dorim ceva ireal sau nefiresc. Se creează un standard pe care puțini din cei care îl prezintă îl și au, demoralizând pe cei care nu reușesc să îl atingă. Ideea e alta, iar noi românii avem o vorbă: “ Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-ți place”. Problema e însă la noi, ce e frumos pentru noi? Mai știm oare? Sunt puțini care mai știu ce e frumos pentru că le place lor și  nu pentru că e un frumos dorit de alții.  

        Căutând frumusețea generală și perfecțiunea, devenim tot mai urâți și mai imperfecți.

Avem tipare de lucruri perfecte deși mulți nu ni le dorim. Ne raportăm frumusețea la lucruri materiale.

        Plecând de la zicala “ Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-ți place” , o să scriu câteva lucruri care îmi plac mie. Pentru unii poate fi cel mai urat moment din zi, însa pentru mine dimineața e perfectă deși trebuie să merg la muncă. E perfectă pentru că mă trezesc lângă ce îmi place mie, mă trezesc lângă ea, iar când îți începi ziua cu ceea ce îți place, acea zi  nu are cum sa fie rea. Iubesc până și acele  momentele când e nervoasă, supărată, deprimată pentru că pot să o consolez, pot să îi arăt că ea înseamnă “frumosul” meu.   Iubesc timpul petrecut cu ea în bucătărie, când gătim,  mai mult decât o seară la club. E naturală, e impulsivă, e morocănoasă dimineața…e amestecul de emoții pe care mi-l doresc.

       Încercați să lăsați idealurile altora și concentrați-vă pe ceea ce vă place vouă. Nu vă mai raportați la majoritate. Nu o să scriu mai mult din lipsă de timp și din cauză că azi e despre ea, iar ea e reală.        

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *