Copilul de ieri, monstrul de azi

 

Am crescut învățați ce e bunul simț, am crescut mergând la biserică, am crescut cu cei 7 ani de acasă, cu respectul față de oamenii mai în vârstă. Am crescut cu ideea că învățăm pentru ca mai târziu să fim respectați, să facem ceva în viață, dar ei vin și ne arată că ceea ce era înainte criticat, acum e promovat la nivel de minister, de conducere. Ma refer aici la pupincurism, sclavagism, neprofesionalism, analfabetism.

          Suntem generația crescută de bunici ori de altcineva, departe de părinți oricum. Suntem generația care stă departe de părinți. Acea generație  care știe cât au trudit părinții pentru viitorul lor, iar acum vede că după toate taxele plătite ei nu pot beneficia de tratamentele și serviciile cuvenite. Avem norocul să fim cei cu acces la informație, chiar dacă în unele cazuri informația este puțin deformată.

Politicul în tot ridiculul său a creat un “monstru” fără să își dea seama, iar  “monstrul” acela dă semne să se trezească. Ideea greșită pe care s-au bazat strategiile partidelor de hoți, a întors sorți în favoarea mulțimii. Problema cea mai mare a lor este că monstrul e tânăr, sătul și o să aibă mult timp ceva de zis. Monstrul acesta știe că la nivel mondial se lucrează la manipularea maselor, în fiecare țară. El mai știe ca la noi cei care încearcă să manipuleze  și să conducă sunt de o inteligență și o cultură care se apropie fără ezitare de Neanderthal. Ipocrizia, promisiunile electorale, manipularea prin intermediul TV, zilele libere, creșterile nesemnificative de salarii, toate acestea nu influențează monstrul creat tocmai din cauză că el e informat, nu mai ascultă promisiunile electorale, nu se uita la TV la emisiuni de rahat, nu se bucură de zilele libere pentru că nu are bani ori pentru că nu beneficiază de zilele libere,fiind în alte țări.

Pregătiți-vă tovarăși politicieni, tovarăși conducători, pregătiți-vă pentru monstrul creat. Chiar dacă nu veți plăti pentru daunele făcute, nu o să vă fie ușor să faceți ce ați făcut până acum. O neîncredere asupra politicului atât de îndelungată , statistic vorbind, e urmată tocmai de un vot masiv, o încredere masivă dată pentru “altceva”. Sper din tot sufletul doar ca acel altceva să fie cu înclinații justițiare pentru oamenii care au avut de suferit din cauza ipocriziei și hoției voastre.

Ne vedem la următoarele alegeri.  

 

         Semnat,

“unul dintre monștrii”   

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *